Речник

bg Опаковка   »   ta சிப்பக்கட்டணம்

алуминиево фолио

அலுமினிய மென்தகடு

alumiṉiya meṉtakaṭu
алуминиево фолио
бъчва

பீப்பாய்

pīppāy
бъчва
кошница

கூடை

kūṭai
кошница
бутилка

புட்டி

puṭṭi
бутилка
кутия

பெட்டி

peṭṭi
кутия
кутия шоколадови бонбони

சாக்லெட் பெட்டி

cākleṭ peṭṭi
кутия шоколадови бонбони
картон

அட்டை

aṭṭai
картон
съдържание

உள்ளடக்கம்

uḷḷaṭakkam
съдържание
щайга

சட்டப்பெட்டி

caṭṭappeṭṭi
щайга
плик

உறை

uṟai
плик
възел

முடிச்சு

muṭiccu
възел
метална кутия

உலோகப் பெட்டி

ulōkap peṭṭi
метална кутия
варел

எண்ணெய் டிரம்

eṇṇey ṭiram
варел
опаковка

சிப்பக்கட்டணம்

cippakkaṭṭaṇam
опаковка
хартия

காகிதம்

kākitam
хартия
хартиена торбичка

காகிதப் பை

kākitap pai
хартиена торбичка
пластмаса

நெகிழி

nekiḻi
пластмаса
консервна кутия

கேன்

kēṉ
консервна кутия
пазарска чанта

தோள் பை

tōḷ pai
пазарска чанта
бъчва за вино

மது பீப்பாய்

matu pīppāy
бъчва за вино
бутилка вино

மது பாட்டில்

matu pāṭṭil
бутилка вино
дървена кутия

மரப் பெட்டி

marap peṭṭi
дървена кутия