Ordförråd
Lär dig adjektiv – telugu

તેડું
તેડો ટાવર
tēḍuṁ
tēḍō ṭāvara
skæv
det skæve tårn

ગરીબ
ગરીબ નિવાસ
gareeb
gareeb nivaas
tarvelig
tarvelige boliger

સુંદર
સુંદર ફૂલો
sundara
sundara phūlō
smuk
smukke blomster

દુખી
દુખી પ્રેમ
dukhī
dukhī prēma
ulykkelig
en ulykkelig kærlighed

કાચું
કાચું માંસ
kācuṁ
kācuṁ mānsa
rå
råt kød

તળાંકિત
તળાંકિત જોડાણ
taḷāṅkita
taḷāṅkita jōḍāṇa
skilt
det skilte par

શક્તિહીન
શક્તિહીન વ્યક્તિ
śaktihīna
śaktihīna vyakti
kraftløs
den kraftløse mand

પૂર્વમાં
પૂર્વમાં બંધર શહેર
pūrvamāṁ
pūrvamāṁ bandhara śahēra
østlig
den østlige havneby

નાબાળિક
નાબાળિક કન્યા
nābāḷika
nābāḷika kan‘yā
minderårig
en mindreårig pige

खराब
एक खराब बाढ़
kharaab
ek kharaab baadh
alvorlig
en alvorlig oversvømmelse

પ્રતિભાશાળી
પ્રતિભાશાળી વેશભૂષા
pratibhāśāḷī
pratibhāśāḷī vēśabhūṣā
genial
en genial forklædning
